Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-07-09
|
Kategorier:

Nyheter,

Örnsköldsvik

Byggstatus i Mellansel

Vi beklagar att vi, sedan byggbeslut fattades, inte har kunnat återkoppla till dig med en tidplan för utbyggnaden av din fiberanslutning. Vi har höga ambitioner vad gäller utbyggnaden, men vi ser att vi har varit för optimistiska vad gäller möjligheterna till en bred och snabb fiberutbyggnad i landsbygden. Förutsättningarna är helt enkelt svårare. Det handlar bland annat om insamling av tusentals privata markavtal, försenade tillstånd från Trafikverket, långa avstånd och många markutmaningar.

Under början av 2018 gjorde vi därför en paus i ett antal landsbygdsprojekt för att göra en utvärdering och kvalitetssäkring av våra processer och arbetssätt. Resultatet är en ny arbetsmetod som är bättre anpassad till landsbygdsförhållanden.

Vårt nya arbetssätt innebär att projektering, upphandling av entreprenörer, alla nödvändiga markavtal, tillstånd, korrekt beställningsantal och geotekniska markundersökningar färdigställs för varje enskilt område innan de påbörjas. Det här förbättrade arbetssättet kommer att underlätta byggprocessen samt kontrollen och koordineringen av våra entreprenörer.

Just nu arbetar vi igenom alla landsbygdsprojekt utifrån vårt nya arbetssätt, som bättre matchar de utmanande förhållandena på landsbygden. Allteftersom alla bitar finns på plats för varje enskilt landsbygdsprojekt, så även ditt område, kommer vi under kvartal 4 återkomma med mer information.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan