Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-12-17
|
Kategorier:

Nyheter,

Härnösand

Byggstatus i Härnösand tätort

Om vår tidigare information gällande brobyggnationen och fiberutbyggnaden i Härnösand tätort på något sätt kan ha tolkats som att vi skuldbelägger en annan part har det absolut inte varit våran avsikt.

Brobyggnationen som pågår i området beställdes av Trafikverket varpå kommunen i sin tur fick uppdraget att nyttja en entreprenör för att genomföra byggnationen.

Efter en tid in i byggnationen fick vi information om att vår fiberslang, som under hösten 2017 borrades under järnvägen i anslutning till bron blivit söndergrävd av den entreprenör som jobbade med brobyggnationen.  När vi därefter åkte ut till platsen fick vi inte möjlighet att beträda området på grund av avspärrningarna som fanns runtomkring området. Vi kunde därför inte få en överblick eller undersöka vad som egentligen hänt och se hur illa skadad slangen var.

Denna slang låg till grund för att vi skulle kunna få fram signal och driftsätta de hushåll som låg på andra sidan av järnvägen. Vi gick därför direkt ut med information om vad som hänt för att informera de som blivit berörda av detta.

Det har först nu efter vi fått support av kommunens byggledare med att få tillgång till arbetsområdet, visat sig att slangen inte är helt obrukbar. Vi kan dock inte utnyttja den i detta skede på grund av att byggnationen av bron pågår under hela vintern.

Vi har haft en bra dialog med kommunen och vi har nu, tillsammans med kommunen och entreprenören på platsen hittat en lösning för att kunna få vår fiberkabel igenom byggområdet på ett smidigt och bra sätt.

 

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan