Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-04-15
|
Kategorier:

Nyheter,

Sundsvall

Byggstatus i Bispgården - Timrå

Under vecka 17 kommer vi att ha ett uppstartsmöte tillsammans med vår entreprenör där vi bland annat bestämmer en tidsplan för arbetet. Planen är att vi ska komma igång med grävningsarbetet så snart tjälen försvunnit ur backen. Fastighetsinstallationer kan komma att påbörjas tidigare.

Vår byggtekniska plan är att placera en ny kopplingspunkt i Indal, som vi sedan kommer att hämta signalen från. Detta innebär att vi bygger enligt vårt nya arbetssätt, det vill säga att vi bygger med signal i ryggen vilket gör att vi kan driftsätta hushåll allt eftersom byggnationen pågår.

Vi har även delat upp projektet i två olika sektorer för att öka effektiviteten samt kvalitetssäkring i fiberutbyggnaden. Grävningen i den första sektorn återupptas så snart tjälen släppt tillräckligt ur marken, vilket vi beräknar till maj månad. I den andra sektorn beräknar vi att komma igång i maj 2020.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan